07:30 – 16:30

Hétfő – Péntek

+36 1 371 2570

Rólunk

RÓLUNK

A Reticulum Insurance Biztosítási Alkusz Kft-t 2000-ben, több évtizedes biztosításszakmai gyakorlattal és felsővezetői tapasztalatokkal rendelkező magánszemélyek alapították. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete társaságunk tevékenységét 11/67/2000. nyilvántartási számon engedélyezte. A társaság 100%-ban magyar tulajdonban van, ügyvezető igazgatója dr. Semjén Gábor.

Alapítóink azt a célt tűzték ki, hogy független biztosítási szakértőként, alkuszi megbízási keretek között mindenkor pontos, megbízható, gyors és diszkrét kiszolgálásban részesítsék mind magán, mind vállalati ügyfeleinket.

Társaságunk nem értékesítés orientált, nem foglalkoztat biztosítási üzletkötőket, nem tart fenn üzletkötői hálózatot. Tevékenységünk alapvetően a szakmai tanácsadói munkára, az ezzel kapcsolatosan létrejött biztosítási szerződések folyamatos gondozására, valamint ügyfeleink kárügyekben való érdekképviseletére fókuszál.

Fő szakterületünk gazdálkodó szervezetek, vállalatcsoportok (ideértve az állami vagy önkormányzati tulajdonúakat is) biztosítási rendszereinek egységes szakmai elvek alapján történő kidolgozása, létrehozása, a tulajdonosi kockázatokat is lefedni képes biztosítási megoldások (csoportszintű beszerzések) alkalmazása, beleértve az egyedi speciális megoldások kidolgozását és működtetését. Kiemelt célunk az átláthatóság, prudencia követelményének való mindenkori megfelelés.

Ügyfeleink és Társaságunk együttes érdeke, hogy a közösen létrehozott biztosítási szerződések ár-érték aránya az Ügyfél szempontjából optimális legyen. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy azonos szolgáltatási és szakmai tartalom mellett, kedvezőbb díjú biztosítási szerződés nem szerezhető be a piacon, miközben a hozzáadott érték minél magasabb szintet ér el.

Társaságunk abban érdekelt, hogy az általunk gondozott biztosítási szerződések piaci versenyképessége minél hosszabb ideig fennmaradjon, ügyfeleink maximális elégedettsége mellett.

KÜLDETÉSÜNK

A Reticulum Insurance Kft. mindig nagy figyelmet fordít ügyfelei elégedettségére, mely magában foglalja a gyors pontos és hatékony kiszolgálást és a magas szintű szakmai hozzáértést.

Ennek érdekében folyamatosan képezzük munkatársainkat, követjük a változó környezet igényeit és kihívásait, keressük az új megoldások lehetőségeit. Ezek révén tudjuk tartani szolgáltatásaink magas színvonalát és hozhatunk létre új értékeket.

Top

;)